Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/11/d507359841/htdocs/Girolleure/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/query/posts/items/class.ffPostGetter.php on line 83

Casals i campus

Activitats educatives per infants

Casals i campus

Amb aquest servei, es vol donar l’oportunitat de conciliar la vida familiar i laboral, oferint als nens i nenes una activitat lúdica i educativa on fruir de l’amistat i l’aprenentatge durant aquests dies de festa escolar. Al llarg del casal es proposen diferents activitats, tallers, jocs,gimcanes,... perquè els nens i nenes gaudeixin essent els autèntics protagonistes.
El nostre principal objectiu és fer passar una bona estona als infants en les èpoques que no tenen escola. Volem engrescar a la mainada a través de jocs, de plàstica, de música, de gimcanes, de teatre, de tallers, d’esport i psicomotricitat,... en un entorn proper i de manera divertida. El programa que volem presentar, prioritza i estimula la cooperació, participació, diversió, sociabilitat ... dels infants, buscant una atenció individual a cadascun d’ells. La nostra programació ha estat pensada per realitzar una intervenció positiva i eficaç, que alhora sigui pedagògica i engrescadora per a tots.
Aquest tipus d’activitats han de tenir un caràcter obert, sense discriminacions. La nostra finalitat és que els casals s’han de realitzar en fins educatius centrats en la millora dels objectius que ens proposem.