Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/11/d507359841/htdocs/Girolleure/wp-content/plugins/fresh-framework/framework/query/posts/items/class.ffPostGetter.php on line 83

Aeròbic

Activitats educatives per infants

Aeròbic

El que pretenem en aquesta activitat és fer un treball de condicionament físic a través de diferents exercicis de tonificació enfortiment muscular, flexibilitat i millora de la capacitat aeròbica. Treballarem la de coordinació de moviments amb música a través del ball i d'exercicis i moviments propis de l'aeròbic.
En aquesta activitat tenim en compte les fases d'escalfament, treball cardiovascular (coreografia) i la mobilitat articular. És una activitat on es treballa l'expressió corporal i la postura del nostre cos. S'ha d'insistir sempre en una correcta posició corporal. Introduirem continguts variats i complexos dins de les diferents sessions d'una classe d'aeròbic (sobretot si es domina la coordinació ). Seguirem ritmes musicals que ajudin a la variabilitat i acceptació de l'activitat, fent- se cada vegada mes divertida i moguda.